Mijn missie: laten zien dat een goed vindbare, moderne & kwalitatief hoogwaardige website met professionele uitstraling niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn.   

Webdesign voor ZZP-ers, MKB & kleinschalige Non-profits

bekijk het aanbod

Ik ontwerp voordelige en professionele websites voor ZZP-ers, MKB ondernemers & kleinschalige Non-profits. Daarbij denk ik graag met mijn klanten mee over hoe zij hun site het beste kunt inrichten om vindbaarheid, effectiviteit en duidelijkheid over het aanbod voor de bezoekers te optimaliseren.

Ik ben ruim 8 jaar Desktop Publisher en grafisch ontwerper geweest en meer dan 13 jaar coach. Dankzij deze achtergrond heb ik voor mijn bedrijf altijd zelf mijn eigen websites kunnen bouwen. En door de nodige aanvullende online marketingcursussen, heb ik tevens geleerd wat bezoekers zoeken op een website en hoe je ze het beste strategisch kunt meenemen op een online reis door de website. Zodat ze vinden wat ze zoeken en zich geïnspireerd voelen om contact op te nemen voor meer informatie over een service of om product(en) direct online te kopen.

Hoi, mijn naam is Monique Steenwijk

30 dagen gratis ondersteuning na de lancering (via e-mail)
persoonlijke trainingsvideo na lancering om zelf je site aan te passen
√ een leden-bibliotheek met Showit trainingsvideo's, hulpdocumenten en andere handige resources

je een drag & drop website hebt die je gemakkelijk volledig zelf aan kan passen.

6 of meer professioneel ontworpen, SEO geoptimaliseerde website pagina's hebt met een strategische structuur die bezoekers door de website leidt op een manier die hun volledige aandacht trekt en hun nieuwsgierig maakt naar wat er mogelijk is.

het ontwerp responsief is, wat wil zeggen dat het ontwerp op ieder apparaat mooi uitkomt en goed leesbaar is.

Plus je krijgt toegang tot 

Ik werk met Showit, want met een Showit website kun je zeker zijn dat....

Neem contact op voor een afspraak als...

Je er klaar voor bent om actiegerichte stappen te nemen om jouw website volledig in lijn te brengen met de essentie van jouw bedrijf.

Je ervoor open staat om iets nieuws te leren en te co-creëren op een manier die je zakelijke en persoonlijke groei ondersteunt.

maak een afspraak

Gratis oriëntatie gesprek

© 2023  MOJOY Webdesign   | KVK 89484525   |  Privacy STATEMENT   |  Terms & COnditions